Hazeleger Plaagdierbeheersing en Dienstverlening
 
Marc Hazeleger Rattenbestrijder

FX Crown pcp luchtgeweer

Dit luchtgeweer is mijn werkpaard het is betrouwbaar en zuiver. Op verschillende manieren in te stellen zodat ik kan garanderen dat de rat die ik schiet niet onnodig zal lijden maar direct dood is. Door de diverse instelmogelijkheden van dit luchtgeweer kan ik binnen en buiten werken, de minimale werkafstand is 5 meter.ATN digitale nachtzichtkijker met infrarood

Deze kijker is op mijn geweer gemonteerd om in het donker de ratten te kunnen zien. De kijker is voorzien van een interne en externe afstandmeter om ervoor te zorgen dat ik op iedere afstand zuiver raak kan schieten. Tijdens de werkzaamheden is het mogelijk om foto en film op te nemen als eventuele bewijslast.

 Hikmicro Budgie warmtebeeldkijker

 Deze warmtebeeldkijker gebruik ik om ratten te kunnen spotten in het donker tot 100 meter afstand, omdat de kijker warmte weergeeft kun je zien waar de ratten zitten maar ook kan ik mij in het donker verplaatsen zonder te struikelen of mij ergens aan te stoten.

 


 4 beenstatief voor stabiliteit

 Dit statief van Seeland gebruik ik om mijn geweer op te leggen om het zo stil mogelijk te kunnen houden tijdens het aanleggen,mikken en schot.

 Vangkooien en klemmen

 Soms is het niet mogelijk om ratten te vangen met het geweer of u als klant heeft bezwaren, in dat geval maak ik gebruik van een vangkooi of klem of beide.

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn